voluntas-forbrukslan

Hos Voluntas jobber de med å formidle forbrukslån og andre låntyper. Dette har de gjort siden begynnelsen av 2000-tallet. Voluntas hører til blant de mindre aktørene på markedet, men har uansett meget god erfaring med å tilby lån med rimelige betingelser. Voluntas samarbeider med flere ulike banker og finansieringsselskaper og dette gir deg bedre muligheter for å få et rimelig forbrukslån med gode betingelser. Når du søker vil søknaden din bli sendt ut til samarbeidspartnerne. Disse vil gå gjennom den og sende deg et tilbud om de mener at den kan innvilges. Innen fire timer vil du ha mottatt ditt første tilbud og resten vil ha svart deg i løpet av dagen.

Har du et pengebehov?

Det er enkelt å gå og drømme om alle de ting du ønsker å gjøre. Men, så er det alltid et spørsmål om penger.  Med et forbrukslån er det mulig å oppfylle noen av drømmene, spesielt de drømmer som det er god verdi i å gjennomføre. Som f.eks. å pusse opp badet eller bytte ut de gamle møblene. Med et forbrukslån er det ingen som stiller spørsmål til hva lånet skal brukes til, det er din sak. Og du trenger heller ikke å stille sikkerhet for lånet. Hos Voluntas kan du låne mellom kr 5000 og inntil kr 500 000, noe som bør strekke til langt de fleste drømmer og prosjekter.

Tilbakebetaling og gebyrer hos Voluntas

Som hos alle andre långivere må et lån hos Voluntas også betales tilbake. Du kan bruke inntil 15 år på nedbetalingen, men du kan selvsagt også bruke mindre tid om du ønsker det.  Ved siden av det månedlige avdraget, må du betale et termingebyr på kr 50 pr. måned og et etableringsgebyr på kr 950.  Det blir også lagt renter til lånet. Den laveste renten er på 7,9% og den høyeste på 22,9%. Nøyaktig hvor mye du må betale i rente avgjøres etter en kredittvurdering. Her vurderer banken økonomien din og avgjør hvilken rente som blir deg til gode. Gjennomsnittsrenten ligger på ca. 15-16%.

Voluntas har elektronisk søknadsprosess

Du kan fylle ut et søknadsskjema på nettsiden til Voluntas.  Husk å være så oppriktig som mulig når du fyller ut slike søknader om lån. Bankene vil ofte be om dokumentasjon på inntekten din i form av en lønnsslipp. Så snart søknaden din er mottatt av Voluntas, vil de sende denne videre til sine samarbeidspartnere.  I løpet av dagen vil du motta tilbud om lån fra de banker som godkjenner forespørselen fra deg. Du kan så vurdere disse tilbudene og akseptere det du mener er rimeligst for deg. Godkjenn lånet med din BankID og så snart banken har mottatt nødvendig dokumentasjon, så kan lånet utbetales til kontoen din. Da er det tid til å sette drømmene dine ut i livet.